PINXIN VALKOSUKLAATIRAMISU

Pinxin valkosuklaatiramisu

Olet saanut komponentit/ annos:

  • 75 g valkosuklaatiramisu
  • 50 g suklaa vetopohja (kakkupohja)
  • marjoja

Ohje:

  • tarvitse hiukan voimakasta kahvia (esim. espresso) ja tilkan amarettoa tai muuta makeaa likööriä
  • leikkaa valkosuklaatiramisu pursotuspussi kapeasta päästä saksilla. Pursota ”on the rocks” lasin pohjalle hieman tiramisuta. Laita viereen marjoja ja lopuksi kahvi-likööriseoksessa nopeasti kostutettu kakkupohjanpala. Pursota jälleen tiramisuta ja laita marjat ja liotettu kakkupuhjapala. Lopuksi pursotat vielä loput tiramisut, laitat marjat ja liotetun kakkupohjapalan pystyyn lasiin. Voit vielä pirskottaa suklaajauhetta teesiivilän läpi jieman päälle ja halutessasi kaunistaa mintulla…