RAAVAAN MARMORIFILE

Raavaan marmorifilee steikki Café de Paris Oletsaanut saanut komponentit/ annos:
  • 155 g raavaan marmori ulkofileesteikin
  • 60 g Café de Paris-voi
  • 30 g 35 % vispikerma
  • 145 g pekoniperunaa
  • 60 g vihreäsalaatti
  • 20 g Pinxin vinaigretteä
  • 50 g Pinxin Levainia ja voita
Ohje:
  • ota steikkivakumi huoneen lämpöö 2 tuntia ennen kypsentämistä
  • lämmitä paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle hieman öljyä ja voita. Anna voi kiehahtaa. Laita steikki pannulle. Eri kypsyydet ja kypsennysajat:
    • kypsä 4 min./puoli
    • medium 2 min./ puoli
    • raaka 0,5 min./ puoli
  • mausta paistettu steikki suolalla ja mustalla pippurilla. Kääri paisteut steikit folioon ja anna vetäytyä muutamia minuutteja
  • laita kattilaan 35 % kerma ja keitä sitä kattilassa 50 % kasaan. Vatkaa huoneen lämpöinen Cefé de Paris voi kuumaan kermaan. Tarkista maku (suola). ÄLÄ KEITÄ KASTIKETTA ENÄÄN! SE YKSINKERTAISESTI EROTTUU…
  • Kuumenna uuni + 200 ºC. Avaa vakumi ja laita pekoniperunat uunialustalle ja kuumenna uunissa n. 7 min.
  • Avaa vakumi ja sekoita salaatti kevyesti. Laita sekoitettu salaatti pienelle lautaselle. Kaada sekoitettua vinaigretteä salaatin päälle
  • Leikkaa vetäytyneet steikit videon mukaisesti ja asettele annos lautaselle